Hisszük, hogy "sorsunkat nem az formálja, ami történik velünk, hanem az, mit szólunk hozzá" (Marie von Ebner-Eschenbach). Ez egyfajta nézőpontváltást igényel. Ahogy a mondás is tartja, a saját fánktól nemigen látjuk az erdőt. A külső nézőpont abban segít, hogy ráláss az elakadásodra, és támogat abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást. 

Coaching, Életpályatervezés és Objektív Személyiségelemzés - hagyományos és alternatív módszerekkel ötvözve - az Érzelmi Tudatosság mentén. 
 

Coaching, személyiségfejlesztés

Csak a megfelelő kérdést kell feltenni, hogy rálássunk arra, hol tartunk, merre indultunk és hogy az a mi utunk-e. Hogy ezen az úton milyen belső erők és képességek segíthetnek bennünket. Hogy ezeket az erőket felismerjük, s alkalomadtán használni is tudjuk. Sikerességünk nagyban függ a megfelelő önértékeléstől és kiegyensúlyozott magánéletétől. Éppen ezért a business és life coaching elemeit együttesen használjuk.

Nem a felszínt kapargatjuk, hanem valós megoldásokkal segítünk a siker útján.

Foglalkozunk :
- életpálya tervezéssel
- kiégéssel, elakadásokkal
- önmenedzsmenttel
- döntések előkészítésével
- személyes hatékonysággal
- munka-magánélet egyensúlyával
- vezetővé válás kérdéseivel
- önbecsülés erősítésével
- konfliktushelyzetek feloldásával
- betegségek lelki okaival

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft

Dénes Éva 70/347-44-47
Farkas Zsuzsa 30/935-90-23

Yoga coaching

A Yoga coaching egyszerűsége abban rejlik, hogy megengedő vagyok. Te irányítasz úgy, hogy mégis együtt irányítunk. Beszélgetünk, térképezünk, megoszthatsz velem bármit. Nem tanácsot adok, csak kérdezek. Aztán mozgunk… Mert amilyen játszmát a jógaszőnyegen lejátszol, azt az életben is megcsinálod. Minden játszma az életedből megjelenik a jógaszőnyegeden. Igazából bárhol. Ha mindent egyszerre akarsz, nem figyeled a határaidat. Ha félsz, inkább kikerülöd, és azt mondod, hogy nem tudom. Te hova tartozol?

Ha akarsz futok veled kifulladásig, ha nem bírom kísérlek rollerrel vagy biciklivel, legrosszabb esetben autóval. A probléma elől nem menekülhetsz el, bármit csinálsz, bármilyen gyors vagy, bármilyen a technikád, a probléma, amíg meg nem oldod, ott van benned. Ha nem akarsz sportolni, „csak” beszélgetünk.

Díjak:
Első alkalom (60/90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft

Farkas Zsuzsa 30/935-90-23

Életpályatervezés

Allan Massie azt mondta: "A nagy vállalkozások sikere jórészt attól függ, hogy az ember ismeri-e saját hibáit és erényeit".

Úgy érzed, nem vagy a helyeden? A helyeden vagy, mégsem tudsz kiteljesedni, sikerre vinni terveidet? Hiányzik valami a tökéletességhez, teljességhez? Valami nem stimmel, de nem tudod, mi az? Vagy tudod, de nem tudod másképp csinálni? Azt hallod folyton, hogy másképp kellene tenned, hogy másnak kellene lenned? Esetleg kiégtél?

Sokszor évek mennek el, mire megtaláljuk, mi dolgunk is van e világban. Hogy személyiségünk milyen hivatásban tud kiteljesedni, hogy működésünket hol kamatoztathatjuk leginkább. Itt az idő, akármennyi idős is vagy, hogy megtudd, a helyeden vagy-e. S ha nem, merre tovább.

Feltérképezzük:
- valós céljaidat, mögöttes motivációdat
- személyiséged még ismeretlen adottságait
- mik a támogató, akadályozó tényezők a célod elérésében
- mik azok a lépések, amelyek megtételével önazonosságodat megtartva tudod elérni a kívánt célt

Programunk segítségével most ráláthatsz Önmagadra. Arra, aki valójában vagy. Nem az, akinek mások látni szeretnének. Ha megérted működésedet, már nagyot léptél előre. Tanácsadásunkon abban is segítünk, hogy a megértés által a számodra kedvező úton indulhass el.

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft

Dénes Éva 70/347-44-47
Farkas Zsuzsa 30/935-90-23


Objektív személyiségelemzés

Rengeteg személyiségelemzési módszer és program van, amely támpontot ad önmagunkkal kapcsolatban. Megmutatják erőforrásainkat, lehetőségeinket, akadályainkat. Azonban ezek nagy része önkitöltős, önértékelő kérdőív. Tartalmazza tehát a valódi személyiségjegyeink mellett a torzult énképünket is, amelyet a korábbi traumák és/vagy velünk szemben támasztott elvárások kapcsán hordozunk.

Személyiségelemzésünk nem önértékelésen alapul, hanem többféle alternatív módszert használva ad objektív képet arról, kik vagyunk, milyen lehetőségekkel, kihívásokkal, tanulnivalókkal születtünk, hogy hol a helyünk és mi dolgunk a munkahelyen és a világban, s hogy mindezekhez milyen eszközöket "kaptunk".

Objektív személyiségelemzésünk segít megérteni az egyén:
- lehetőségeit, képességeit
- kihívásait
- tanulnivalóját
- megvalósítandó feladatát
- személyiségének működését
- terhelhetőségét
- kommunikációs és motivációs minőségét
- emberi kapcsolatait

Díjak:
Egyéni elemzés vagy 2 fős összevetés 15.000Ft
Csoportos elemzés 3 fő (összevetéssel) 20.000Ft
Csoportos elemzés 4 fő (összevetéssel) 25.000Ft
Csoportos elemzés 5 fő felett 8.000Ft/fő

Dénes Éva 70/347-44-47

 

A változáshoz Rád van szükség.